Welkom op onze Vogelbeurs site!

Op deze pagina kunt u terecht voor alle informatie over de beurzen die verschillende vogelverenigingen organiseren.Met jaarlijks vele vogelbeurzen verspreid over het voor- en najaar. De meeste van deze beurzen zijn goed en druk bezocht.


 

Maar het is ook mogelijk om op de hoogte te blijven van wat er allemaal te gebeuren staat, zo kunt u onder andere lid worden van een vogelvereniging op de vogelbeurs.

 

Tevens kunt u een praatje maken met het bestuur of andere hobbyisten van deze vereniging, zo dat u weet wat de vereniging voor uw kan betekenen.

Of met de kinderen is kijken wat voor vogels er zo al zijn, en wat er komt kijken bij het houden van vogels, er zijn op die dag genoeg leden en bestuur die u graag alle info willen geven waar u naar op zoek ben, en misschien denk u ook wel dat is ook wat voor ons gezin.


Kijk voor meer informatie over deze beurzen aan de rechterkant van deze site. Klik op "provincie" en selecteer de plaatsnaam van uw voorkeur.

Als u zich wilt aanmelden of "informatie" wil ontvangen van een vogelvereniging kijk dan is bij info van de betreffende vogelvereniging.

 

U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van het bestuur retour.

 

Ook zijn er vogelverenigingen die veel doen voor de jeugd, wat is er niet leuker voor de jeugd die met hun vogel een prijs kunnen winnen, en in de kamer een beker of medaillon hebben van de vogel waar ze prijs mee hebben gehaald.

 

Onze hobby is aan het vergrijzen en daarom reken wij op de jeugd die deze hobby in stand willen houden, het zou jammer zijn al we over een paar jaar zeggen waar is onze hobby gebleven.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb